luni, 1 octombrie 2012

Între două avioane

Una dintre cele mai mari preocupări ale oamenilor de pretutindeni, cel puțin în ziua de astăzi, este de a fi cât mai la modă, de a avea mereu ultimele lucruri în tendințe. Fie că privesc într-o revistă, la televizor sau pe stradă, aceștia doresc să achiziționeze orice lucru care este nou și care este purtat de jumătate dintre vedetele de la Hollywood. Nefiind tocmai ahtiată după trenduri, Lindsey Miller, o șomeră din Chicago, își încearcă norocul la una dintre cele mai mari agenții de publicitate din America, iar răspunsul acestora o va șoca întru totul.

După ce renunțase la fostul ei job și la fosta sa relație cu Steve Dunbar, lui Lindsey Miller nu-i mai rămâne nimic de făcut decât să-ți petreacă viața de celibatară, în apartamentul ei din Chicago. Îngrijorați de starea lui Lindsey, prietenii acesteia pică exact la țanc pentru a o scoate din mizeria în care se afundase, dându-i vestea că va avea un interviu de angajare la Gordon-Taylor, una dintre cele mai faimoase agenții de publicitate din SUA. Totul se petrece într-o fracțiune de secundă, pentru că Lindsey Miller primește jobul de vânător de trenduri, pentru newsletterul fiecărei publicații, fiind nevoită să petreacă câte o săptămână în energicul New York și însoritul Los Angeles.

iața lui Lindsey devine un amalgam de cluburi de noapte, chestionare pentru trenduri, întâlniri cu designeri faimoși și, desigur, dragoste, pentru că ea va oscila între superbul broker de pe Wall Street, Victor Ragsdale și fermecătorul surfer din Los Angeles, Danny Wynn.
Un roman fabulos despre deciziile legate de carieră și viața amoroasă, și nu în ultimul rând, fashion.

"Acest roman este biletul pentru o distracție clasa-ntâi!" - Jennifer O'Connel

Cynthia Langston are o viață asemănătoare lui Lindsey Miller, întrucât și aceasta face naveta între New York și Los Angeles, după cum i-o cere jobul de market researcher pentru companii de cosmetică. A început să scrie la vârsta de 12 ani un scenariu pentru o soap opera intitulată Yesterday's Desire. Primul ei roman, Între două avioane, a fost ales în topul Hot Beach Read de Star Magazine și, datorită succesului culminant la public, continuarea lui urmează să apară cât de curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu