sâmbătă, 9 iunie 2012

Casual

Ce te faci atunci cand apartii unei clase sociale instarite si ai tot ce iti doresti? In general, se spune ca ai o viata linistita.Dar nu de acest lucru are parte protagonista romanului "Casual", de Oksana Robski.

Viata ei personala si caminul ii sunt tulburate de moartea suspecta a sotului ei,Serge, care fusese ucis in lift, de catre mafia ruseasca. Dar inainte ca acest lucru sa se intample, dragostea protagonistei pentru sotul ei este zdruncinata de vestea ca acesta are o amanta. De fapt, chiar ea ii surprinsese intr-un restaurant elegant. Inainte sa apuce sa isi judece sotul pentru infidelitatea lui, acesta moare intr-un mod suspicios. Indurerata peste masura de cele intamplate, eroina este si asaltata de politisti, ca mai apoi sa afle ca,oarecum, este suspecta in cazul mortii sotului ei. 

Simtind ca viata ei o ia pe un drum tumultuos, protagonista decide sa isi deschida propria afacere, producerea de zer, care prospera pe zi ce trece mai mult.

Fiind ajutata de frumusetea ei fizica, este asaltata necontenit de admiratori, cel mai infocat fiind Vanecica, un rusnac, acum avand cetatenie britanica.

Chiar si asa, o alta veste ii cutremura linistea sufleteasca si anume ca Svetlana, amanta sotului ei raposat, asteapta un copil. Manata de dragostea pentru Serge, eroina alege sa aiba grija de Svetlana si copilul acesteia, mai ales cand aude ca blonda care ii furase sotul nu vrea cu niciun chip sa avorteze.

Astfel, viata protagonistei se imparte intre acte de birou, intalniri cu prietenele ei cele mai bune si consolarea acestora in problemele amoroase, grija care i-o poarta Svetlanei si copilului si nu in ultimul rand: ii ramane timp si sa se indragosteasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu